NIKO HOME

Нова современа зграда со најатрактивен дизајн...
164 ови по светски стандард за квалитет...
На површина од 16000м2...
Лоциран во населбата 8-ми Ноември...

Ние сме NIKO HOME

Една од најуспешните компании во Македонија

НИКО 2002 е приватна компанија од Штип која е главен и едниствен инвеститор за изградба на НИКО ХОМЕ, формирана е во 2002 година и е една од топ 50 фирми во Македонија.

оја е лоцирана во најдобрата населба во Штип - 8-Ми Ноември веднаш до булеварот Партизанска. Зградата е проектирана така што има 14 спрата станбен простор респореден во 164 станови со најразлични квадратури. Исто така има оставено и простор за деловни простории, маркети, кафетерии и слично. Освен тоа има и 2 спрата катни гаражи кои во кои има повеке од 100 паркинг места и подруми за станарите од зградата. Вкупната бруто површина на зградата е 16000 метри квадратни со повеке од 3000 метри квадратни дворно место.

Временскиот предиод за завршување на зградата е две години со тоа што по завршувањето на овој станбено деловен комплекс Штип ке добие модерна и урбана висококатница изградена по светски стандарди.

Нико Хоме ќе биде најубавиот и најквалитетен станбено-деловен простор каков до сега во Штип не е изграден. Имате идеална шанса да купите стан или деловен простор во најатрактивниот објект во Штип!! Одберете дом каков што заслужувате вие и вашите најмили!

Инвестирајте за најбитното прашање во вашиот живот - Нико Хоме !!

Современи станови
+
Површина на зградата
*
Паркинг места

Станови

Преглед на становите.

Контактирајте не

Сеуште имате прашања, контактирајте не со емаил формата подолу

Испрате ни порака

СедиштеШтип, Македонија

Јавете ни се+389 32 393 662

Побарајте не на SkypeNikoHomeOnSkype

Следете не на Facebook2.3M Followers